Anuari Waterpolo Català

Anuari WP Català contra tots els elements

El nou Anuari del waterpolo català està realitzada a l’espectacular Estany de Banyoles. El resultat final és realment fantàstic, els quatre protagonistes es llueixen envoltats de plena natura. Les fotografies realitzades per en Joan Sèculi, amb l’ajuda d’en Raül Jornet i en Kevin Kwik, ningú es pot imaginar el calvari que va passar tot l’equip en aquell plujós dissabte de setembre. Però us posem en antecedents.

La idea inicial era fer el shooting de l’Anuari a l’estiu. Concretament durant el mes de juliol. Era llavors quan el CN Banyoles va muntar un camp de waterpolo a l’Estany de Banyoles, just davant de les seves instal·lacions. Gràcies a aquesta ubicació privilegiada, la secció de waterpolo del club va organitzar el Torneig Estanypolo i els campus de waterpolo WP CAMP van fer-hi les seves sessions d’entenament per als esportistes infantils i cadets.

Però en la data tancada per la sessió de fotos, es preveia una gran tempesta i, a més, en Bernat Sanahuja començava una concentració amb la selecció espanyola. El shooting de l’Anuari es va haver de suspendre per després de l’estiu. Fer-lo al setembre era clau, ja que a partir de l’octubre el calendari esportiu s’omple de partits. Coincidir tot l’equip que any rere any fa les sessions de fotos amb els quatre protagonistes, de tres clubs diferents, ens obligava a tancar una data fos com fos.

El dia escollit va ser el dissabte 30 de setembre. Just aquell dia al migdia, la Mireia Guiral, en Bernat Sanahuja i la Ruth Ariño havien de fer-se una foto amb la resta d’internacionals que havien competit en els Europeus i els Mundials de l’estiu a Mataró. El marge de temps per fer les fotos es reduïa. En Gerard Cuacos va venir a primera hora de la tarda per començar amb les primeres fotos. Al cap d’una estona van arribar els altres tres cracks.

Tot anava de perles. Fins que els núvols van aparèixer amb ganes de tempesta. L’aiguat va ser memorable. Els models i l’equip del shooting de l’Anuari van haver de fer tot el possible per aguantar la pluja i el fred. Per sort, en Carles Pasadas del CN Banyoles ens va preparar una carpa on vam poder refugiar-nos en els moments més durs de la jornada.

Crec que tots vam viure una experiència que difícilment oblidarem. Amb tot, va ser un privilegi poder comptar amb aquestes futures estrelles del nostre waterpolo en un àmbit en el que no estan acostumats.

 

anuari_waterpolo-770x561

Més fotos: Anuari WP Català 2018

Font: Anuari WP Català

Producció: Feedback Media

Fotos: Joan Sèculi – Raül Jornet (Groupflamingo.com)

Tags:
No Comments

Post a Comment